Nosaltres

Secciones
Un Despatx professional de mediació immobiliària, en el qual la responsabilitat del mateix recau en el seu titular Rafael Insa Conca, Agent de la Propietat Immobiliària (API)
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Un Despatx professional de mediació immobiliària, en el qual la responsabilitat del mateix recau en el seu titular Rafael Insa Conca, Agent de la Propietat Immobiliària (API),que el seu titulo que li faculta, li va anar atorgat pel Ministeri de l'Habitatge en 1976. Des de la data de manera del qual ininterrompuda, es ve desenvolupant l'assessorament i la mediació de tota mena d'immobles; l'assessorament i orientació per a l'establiment de qualsevol activitat comercial o industrial; l'informe i valoració de sòl i solars urbans, industrials o d'esbarjo; Valoració d'immobles i obtenció d'hipoteques.

Aquest despatx aquesta connectat a la Xarxa Immobiliària dels Agents la qual presenta una àmplia oferta amb cobertura nacional d'habitatge de segona mà i en promoció, accessible mitjançant consulta en línia, o visitant les més de 1000 oficines de qualsevol dels Agents associats a la xarxa, que també li facilitaran la revista de la seva zona, en la qual podràs consultar igualment l'oferta disponible. 
Formulari
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de Rafael Insa Conca amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: Jaume Casanovas núm. 186, loc2, El Prat de Llobregat, Barcelona

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament d'aquests.

Així mateix i d'acord amb el que s'estableix en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per a enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de Gabiet Inmobiliari Pratenc SCP.
He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de Gabiet Inmobiliari Pratenc SCP.

L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: gabinete@gabinetepratense.com
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
Comparteix en el teu facebook
 
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat