Vendre o llogar

Vender o alquilar tu piso
Confia en Gabinet Immobiliari Pratense per a llogar o vendre el teu immoble
En Gabinet Immobiliari Pratense t'ajudem a vendre o llogar el teu pis, casa, local comercial o pàrquing al Prat de Llobregat. T'acompanyarem i assessorarem sobre els tràmits a dur a terme i ens assegurarem d'aconseguir un preu just pel teu immoble.

Per a posar-te en contacte amb nosaltres per a llogar o vendre la teva casa o local al Prat de Llobregat pots emplenar el formulari d'aquesta pàgina indicant les dades que et demanem i nosaltres ens posarem en contacte amb tu en la major brevetat possible perquè hagis venut o llogat el teu immoble en el menor temps.

Si ho desitges també pots contactar amb nosaltres telefonant al 93  379 06 49 o al 620184723. 
Et cridem?
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Vendre o llogar
Comentaris
Accepto les condicions i terminos legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de Rafael Insa Conca amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: Jaume Casanovas núm. 186, loc2, El Prat de Llobregat, Barcelona

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament d'aquests.

Així mateix i d'acord amb el que s'estableix en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per a enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de Gabiet Inmobiliari Pratenc SCP.
He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de Gabiet Inmobiliari Pratenc SCP.

L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: gabinete@gabinetepratense.com
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat